Search Chemical Artistry...

13.1.11

Victoria Beckham

Τραγουδίστρια, στιχουργός , ηθοποιός, μοντέλο, χορεύτρια, business woman , τώρα και σχεδιάστρια μόδας!
Τα κάνει όλα… συμφέρει ;



Τη γνωρίσαμε στην εφηβεία μας , εκεί γύρο στο ’90 – μια από τα 5 «πικάντικα κορίτσια»… Αν και η αγαπημένη όλων των wannabe Barbie-Girl ήταν η Emma, η Victoria ήταν αυτή που πραγματικά ξεχώρισε λόγω της έντονης προσωπικότητας, της ανεξάντλητης ενέργειας [ …και του γάμου της].



Αν και η γραμμή του σώματος της, σε γυρνάει επίσης στην εφηβεία – τότε που όλους μας είχε κυριεύσει η Goosebumps-mania, το εκκεντρικό και απόλυτα μοναδικό στυλ της την κάνει fashion icon μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα [???] - δέκα χρόνια της πήρε η προσπάθεια- κάνοντας τα ΜΜΕ [ gossip και μη ] να την εκτοξεύουν στα ύψη.
Κάνει το γαλλικό καρέ, τα μεγάλα γυαλιά ηλίου και τη γεωμετρία μόδα, ενώ μπορεί να ισορροπήσει σε πολύ ιδιαίτερα παπούτσια, που τους λείπει το βασικό σημείο τους, δηλαδή το τακούνι…




Μεγάλη οίκοι μόδας την κάνουν μούσα τους ενώ η προσωπική της denim συλλογή με το brand «dVb» δεν αργεί εμφανιστεί και να δημιουργήσει πανικό!
Δίνοντας έμφαση κυρίως στο επάνω μέρος του σώματος, δηλαδή τους ώμους και το στήθος, η Victoria κατατάσσεται επάξια, στις ποιο chic,έντονες και αυστηρές περσόνες της τελευταίας δεκαετίας.






Η Victoria με τον David Beckham, προσπαθεί να ισορροπήσει στις ψηλές Antonio Berardi μπότες, από την συλλογή f/w 2008


Με τον σχεδιαστή Giorgio Armani,μέσα σε μια δημιουργία του από ροζ ζέρσεϊ και ασημί κρυστάλλους.


Στα Bambi Awards σε δημιουργία Cavalli με χρυσές και μαύρες λεπτομέρειες.


Με γεωμετρική δημιουργία Alexander McQueen 2009


φορώντας δημιουργίες της προσωπικής της συλλογής




Victoria meets Mark Jacobs

No comments:

Post a Comment