Search Chemical Artistry...

9.1.11

CHEAP & CHIC tips





Είναι γνωστό πως στις μέρες μας, το προσωπικό μας budget δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση του. Για κάθε αποτέλεσμα υπάρχει και μια αιτία. Σε καμία όμως περίπτωση δεν θα θέλαμε να δούμε τη ντουλάπα μας, (που τόσο αγαπάμε!!!) να κυρίσει πτώχευση. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι ώστε να αποφύγεις το στιλιστικό σου κραχ, αρκεί να αφιερώσεις λίγο χρόνο και φαντασία!!! Δεν είναι απαραίτητο κάθε φορά που βαριέσαι ένα ρούχο, να το κρύβεις ή να το πετάς.
Απλά χαλάρωσε και απόλαυσε το!!!




• Faux bijoux
Στιλάτα και εντυπωσιακά. Τα faux είναι μόδα και δεν σε υποχρεώνουν να τα κρατήσεις για μια ζωή! Είναι οικονομικά και δίνουν έμφαση στην ξεγνοιασιά σου…








• Μπουτονιέρες
Όχι απαραίτητα για το πέτο. Funky, minimal, glamorous μπουτονιέρες, αναλόγως με το στυλ σου φαντάζουν υπέροχες πάνω σε τσάντες και φουλάρια αντικαθιστώντας επάξια τις κονκάρδες (που επίσης λατρεύουμε).think! το κλασικό μικρό μαύρο βραδινό τσαντάκι σου, πόσο διαφορετικό και εντυπωσιακό θα φανεί, αν το διακοσμήσεις με μια μπουτονιέρα…








• Κουμπιά
Ας μην τα υποτιμάμε…Αγόρασε κουμπιά! Πολλά κουμπιά! Παίξε με τα χρώματα, δημιούργησε συνθέσεις, και ταυτόχρονα διασκέδασε!
Είναι μαγικό να βλέπεις το jockey καπέλο σου, το κλασικό μαύρο σου φόρεμα ή ακόμη και το παλτό που ήδη έχεις, με τι τρόπο μπορούν να αλλάξουν και να ξαναζωντανέψουν τη διάθεσή σου, βάζοντας πάνω τους απλά κουμπιά, σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρώματα.
Ταυτόχρονα έχεις ένα πιο funky και φρέσκο αποτέλεσμα!






• Χρώματα για ύφασμα
Αγόρασε οποιοδήποτε χρώμα σου κεντρίζει το ενδιαφέρον, από κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα, και παίξε!
Εκμεταλλεύσου το τζιν που πια δεν φοράς, τα μανίκια ενός t-shirt ή ακόμη και τις παλιές σου γόβες και γέμισε τα χρωματικές αρμονίες και πιτσιλιές!
Μετά απ’ αυτό μπορείς να παρομοιάζεις τον εαυτό σου με «αφηριμένη εξπρεσιονίστρια» του δικού σου στυλ!




Μετά απ’ όλα αυτά, εκτός από χαρούμενη, σίγουρα θα νιώσεις και δικαιωμένη από τις αντιδράσεις των γύρω σου!
Το στυλ είναι ο τρόπος έκφρασης, παρουσιάζοντας τον τρόπος ζωής σου.
Αγάπησε τον εαυτό σου μέσα απ΄την δημιουργικότητα και χάρισε λίγη φαντασία στο«εγώ» σου.

1 comment:

  1. ωραίες κ έξυπνες ιδέες! καλώς σε βρήκα!!

    ReplyDelete