Search Chemical Artistry...

9.1.11

2011 hairstyling tips by Tzako P.

ΟΜΟΡΦΑ ΜΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2011






Ο Παναγιώτης Τζάκο ασχολείται επαγγελματικά με την τέχνη της κομμωτικής εδώ και δεκατρία χρόνια. Έχοντας ανοίξει 2 καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας, πολύς κόσμος, ανεξαρτήτως ηλικίας, εμπιστεύεται τα μαγικά χέρια του! Θεωρείτε επίσης, ο κομμωτής των celebrity, μιας και δεν είναι λίγοι αυτοί που επιμελείται προσωπικά, όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Νίκος Πορτοκάλογλου, Σίσσυ Χρηστίδου, Θοδωρής Μαραντίνης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Βασίλης Καλλίδης, Σεράινα, Jiannan Peng, Μαντώ Γαστεράτου και πολλούς άλλους. Εκτός αυτού, επιμελείται πολλά editorial μόδας, μιας και αυτό είναι το αγαπημένο κομμάτι της δουλειάς του, όπως μας λέει ο ίδιος.






Η μόδα στο hairstyling για αυτήν την σεζον είναι άκρως minimal. Ένα απλό στέγνωμα και λίγο λακ για σταθερότητα, είναι ο ιδανικότερος τρόπος ώστε να είμαστε «In Style» φέτος τον χειμώνα. Το hairstyling πρέπει να είναι ανάλαφρο διότι η μόδα προστάζει την γυναίκα να δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο make up. Επίσης, παρατηρούμε ότι οι νέες τάσεις θέλουν τον άνδρα με περισσότερη λεπτομέρεια σε αντίθεση με την γυναίκα.
Ακόμη, αυτό το οποίο είναι πολύ hot για την γυναίκα, είναι οι βαριές φράντζες, είτε μακριές, είτε κοντές. Τέλος πια το φιλάρισμα, οι μύτες και οτιδήποτε δίνει άλλη διάσταση στην τρίχα.




Για τις επίσημες περιστάσεις μας προτείνει κάτι πιο ανάλαφρο και φυσικό, ώστε να αναδειχθεί το make up και το ρούχο.



Επιπροσθέτως, τολμήστε ένα χαλαρό πιάσιμο σε ίσιο μαλλί με ελάχιστες μπούκλες στις άκρες και χωρίς όγκο είναι ότι καταλληλότερο. Οι κότσοι και οι λεπτομέρειες δεν αντιπροσωπεύουν πλέον την σύγχρονη γυναικά.
Όσων αφορά το χειμερινό χρωματολόγιο, προτείνει πιο έντονα χρώματα προς το χάλκινο και το κόκκινο, καθαρά και μόνο για την εορταστική περίοδο, έχοντας την επιλογή να επαναφέρει το χρώμα της προς το φυσικό, αργότερα.



[ Παναγιώτης Τζακο – IN BERLIN hairstyling – Κόνιαρη 45 & Λεωφόρος Αλεξάνδρας – 210 6463004 ]

No comments:

Post a Comment