Search Chemical Artistry...

18.1.11

2010 celebrity outfit


Η διάσημη ηθοποιός Kiera Knightley έκανε την εμφάνιση της στο φεστιβάλ κινηματογράφου στην Ρώμη, παρουσιάζοντας την νέα ταινία της “Last Night” όπου πρωταγωνιστεί, φορώντας ένα πολύχρωμο τουΐντ φόρεμα Chanel, από την συλλογή φθινόπωρο-χειμώνας 2010



Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός και fashionista Beth Ditto, επιλέχθηκε από τον Jean-Paul Gaultier να κλείσει το fashion show του για την συλλογή spring-summer 2011 . Ο σχεδιαστής μέσω της μούσας του, θέλησε ουσιαστικά να αντιδράσει απέναντι στην νευρική ανορεξία και τα λάθος πρότυπα των ανθρώπων σε σχέση με το βάρος τους.



Στο κόκκινο χαλί των ¨Οσκαρ του 2010, η Charlize Theron εμφανίστηκε με φόρεμα στο χρώμα του αμέθυστου και σατέν λεπτομέρειες σε σχήμα λουλουδιού στη γραμμή του στήθους, σχεδιασμένο από τον John Galliano for Dior. Ίσως η καλύτερη εμφάνιση της μέχρι σήμερα.



Η καλλιτέχνης, fashion icon, δημοσιογράφος και συλλέκτρια δημιουργιών υψηλής ραπτικής, Daphne Guinness έγινε η μούσα του Gareth Pugh για την τελευταία συλλογή του. Εδώ, φορώντας μια από τις ιδιαίτερες δημιουργίες του με μικρές αιχμηρές μεταλλικές λεπτομέρειες.



Οι δυο από τις τέσσερις αγαπημένες μας πρωταγωνίστριες Κristin Davis και Cinthia Nixon στην πρεμιέρα του Sex & the City 2 στο Τόκιο. Η Davis με vintage φόρεμα από ταφτά σε παλ χρώμα Christian Lacroix και η Nixon σε ασύμμετρο μαύρο strapless φόρεμα Calvin Klein.



Με Lanvin for H&M εμφανίστηκε η Natalie Portman στα 20α Gotham Independent Film Awards. Το μαύρο κοντό φόρεμα με όγκο στον ώμο αλλά και το Dior clutch της, έκλεψαν την παράσταση.



Σαν μια αληθινή star του Hollywood εμφανίστηκε η Nicole Kidman μέσα στο Chanel σατέν φόρεμα της για τα ετήσια βραβεία Golden Globe. Οι λεπτομέρειες του σατέν φορέματος αλλά και το Chanel make up όπου επέλεξε, τους κέρδισαν όλους.



Η εντυπωσιακή και ταλαντούχα Sarah Jessica Parker δεν θα μπορούσε να αρνηθεί στη θέα μιας δημιουργίας της Vivienne Westwood. Καθώς επίσης δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει τον αξέχαστο Alexander Mc Queen κρατώντας αυτό το υπέροχο clutch bag. Μέσα στο floral με όγκους φόρεμά της, συνδυασμένο με χρυσές λεπτομέρειες είναι πραγματικά υπέροχη… Όπως την έχουμε συνηθίσει αλώστε…

No comments:

Post a Comment