Search Chemical Artistry...

6.5.11

Retropolis




Το project "Retropolis" έλαβε χώρα το βράδυ της 3ης Μαΐου στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και φυσικά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Στίχοι γνώριμοι και αγαπημένοι, περνούν σε άλλη διάσταση μέσα από τις επανεκτελέσεις των εκπροσώπων της νέας μουσικής σκηνής, αφήνοντας μας άφωνους, με μια μοναδική αισθητική, περιβαλλόμενη από μια αρκετά ιδιαίτερη urban κουλτούρα.



Καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων η Tia Menutti, ο Χάρης Αττώνης και ο Tareq Souleiman, αναβιώνουν μέσω της φωνής και της ψυχής τους, αστικά τραγούδια του μεσοπολέμου, δημιουργώντας ένα περιπλεκόμενο συναίσθημα ρομαντισμού, δράματος και έρωτα.


Ο συσχετισμός παρόντος - παρελθόντος και οι διαχρονικές αξίες και στάσεις ζωής των Αθηναίων, είναι μερικές από τις εντονότερες σκέψεις που κυριαρχούσαν στο μυαλό των θεατών κατά την διάρκεια της παράστασης.


Το cd το οποίο δόθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης [μαζί με ένα έντυπο από νέους συγγραφείς, επηρεασμένους από την εποχή του μεσοπολέμου ] , τείνει να γίνει "ένα με το αυτί μου" από εκείνο το βραδύ που πρωτοάκουσα τα κομμάτια.
Πλέον, διατίθεται στο πωλητήριο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης
*Μην το χάσετε!!!


Tia Menutti & Tareq Souleiman in action - in SCARP. by Christina Skarpeli outfit









Haris Attonis in action - in SCARP. by Christina Skarpeli outfit









Tareq Souleiman in action - in SCARP. by Christina Skarpeli outfit









Backstage photo - on the left Haris Attonis





No comments:

Post a Comment