Search Chemical Artistry...

26.1.11

BEAUTY TIPS



Γεμάτα Χείλη

Α] Σχεδίασε το περίγραμμα των χειλιών σου ακριβώς στην ίδια απόχρωση του κραγιόν. Μεγέθυνε το σχήμα τους, μουτζουρώνοντας με το δάχτυλο σου την γραμμή. Απέφευγε το περίγραμμα στις γωνίες το χειλιών, διότι το σχήμα θα φαίνεται μικρότερο.

Β] Βάλε έως και δυο στρώσεις κραγιόν γιατί εκτός του ότι το αποτέλεσμα δεν θα είναι ομοιόμορφο, απορροφάτε δύσκολα από τους πόρους, έχοντας πολύ μικρή διάρκεια.

Γ] Πρόσθεσε μια πινελιά από άχρωμο γκλος στο κέντρο του κάτω χείλους κάνοντας το να φαίνεται ποιο χυμώδες.

Δ] Άπλωσε ελάχιστο προϊόν λάμψης στο κεντρικό σημείο του άνω χείλους [δηλαδή στην καρδιά]. Το φως θα αντανακλάται, με αποτέλεσμα να τονίζει την καμπύλη σου!




Απαλά Χείλη

• Γυάλισε .
Απολέπισε τα δυο φορές την εβδομάδα με για να απομακρύνεις τα πετσάκια και τα νεκρά κύτταρα. Χρησιμοποίησε λίγο lip balm και τρίψ’ τα με μια παιδική οδοντόβουρτσα ή μια κουταλιά ενός ήπιου σκραμπ με ζάχαρη.


• Ενυδάτωσε .
Κατά την διάρκεια που χαλαρώνεις, άπλωσε λίγο ελαιόλαδο στα χείλη όπου τα θρέφει και τα μαλακώνει, ενώ πριν βάλεις το κραγιόν σου, συνήθισε να τοποθετείς λίγο υδατικό lip balm ώστε να παρατείνεις την διάρκεια του κραγιόν σου και να παραμένουν δυναμικά όλη την ημέρα.


• Προστάτευσε .
Η λεπτή επιδερμίδα των χειλιών μας είναι πολύ ευαίσθητη και ευάλωτη στον ήλιο. Γι’ αυτό κατά την διάρκεια της ημέρας προτίμησε ένα προϊόν με SPF 15.



Το κατάλληλο Make Up για την…

• Κανονική επιδερμίδα

Χρησιμοποιήστε κρεμώδη make up. Είναι εύκολο στη χρήση και το μακιγιάζ δείχνει φυσικό.
Μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε υγρά make up. Απευθύνονται σε κάθε ηλικία και κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει λαμπερή και απαλή.

• Λιπαρή επιδερμίδα

Χρησιμοποιήστε ένα ελαφρύ προϊόν, κατά προτίμηση σε compact μορφή που δίνει ματ αποτέλεσμα.
Οι συνθέσεις με βάση το νερό θεωρούνται ιδανικές. Αναζητήστε στα συστατικά τη σιλικόνη, το σαλικυλικό οξύ, τον άργιλο και το ταλκ που απορροφούν τη λιπαρότητα.

• Ξηρή επιδερμίδα

Τα make Up σε υγρή μορφή είναι η ιδανικότερη επιλογή – σε αντίθεση με τις βάσεις σε μορφή σκόνης. Συνοδεύστε τις την βάση με κρεμώδη ρουζ και σκιές.

Extra Tip: μην ξεχνάτε ποτέ την ενυδατική σας κρέμα πριν απλώσετε το make up.



Demakeup… χωρίς απώλειες

Έχετε κουραστεί κάθε φορά που κάνετε Demakeup μαζί με το βαμβάκι να πετάτε και κάμποσες από τις πολύτιμες βλεφαρίδες σας;
Βάλτε τέλος σε αυτό το πρόβλημα ακολουθώντας τα παρακάτω tips που σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμα.


1ο βήμα : Βουτήξτε ένα cotton pad στη λοσιόν καθαρισμού και στη συνέχεια διπλώστε το στα δυο. Κλείστε τα μάτια, ακουμπήστε το στις βλεφαρίδες για λίγα δευτερόλεπτα έτσι ώστε να απορροφηθεί και στη συνέχεια σκουπίστε τις προς τα κάτω.
Προσοχή! Μην τις τρίψετε.

2ο βήμα : Ανοίξτε τα μάτια κρατώντας το βαμβάκι και σκουπίστε την εσωτερική πλευρά των άνω βλεφαρίδων. Επαναλάβετε το δυο με τρεις φορές. Στη συνέχεια περάστε το cotton pad κάτω από την γραμμή των κάτω βλεφαρίδων και αφαιρέστε τα τελευταία υπολείμματα χρώματος.
Τέλος, μην ξεχάσετε να πλύνετε το πρόσωπο σας με το κατάλληλο υγρό καθαρισμού.

*extra tip : Αν σας τελείωσε το προϊόν ντεμακιγιάζ, χρησιμοποιήστε μικρή ποσότητα κρέμα σώματος.

1 comment:

  1. CONGRATS!!!VERY GOOD!ΈΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΛΟΥΑΖΟΝΙΣΜΟΥ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΆΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ!ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΙΜΑΙ ΖΩΓΡΑΦΟΣ,ΕΚΑΝΑ (ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ)ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ,KEEP WALKING!

    ReplyDelete